loading...
کلوپ اختصاصی هواداران استاد نصیری
پست ویژه ﮐﻠﻮپ اﺧﺘﺼﺎﺻﯽ ھﻮاداران تکواندوکار اﺳﺘﺎد ﻧﺼﯿﺮی

ﮐﻠﻮپ اﺧﺘﺼﺎﺻﯽ ھﻮاداران تکواندوکار اﺳﺘﺎد ﻧﺼﯿﺮی

هادي بازدید : 289 یکشنبه 14 اسفند 1390 نظرات (2)
به سلامتی آقایان جدیری و رضوانی هم به کره رفتند تا در آزمون ارتقای کمربند دان 8 شرکت کنند. اگر این 2 استاد عزیز موفق به کسب کمربند شوند دومین و سوین افراد هستند که در ایران دارای دان 8 هستند و البته اولین افراد در اصفهان. برای این این دو استاد بزرگ آرزوی موفقیت داریم!
هادي بازدید : 333 پنجشنبه 29 دی 1390 نظرات (0)

به نوروز ایرانی در گوگل رای بدهید.گوگل میخواهد نوروز را به نام افغانی ها ثبت کنید.لطفا به دیگران هم اطلاع بدهید.ممنون
http://noroozingooglecalendarafghanvsiranvoteforsubmiteiraniannorooz.ern-co.com/persiannoroozvsafghanistannoroozvoteforsubmitnoroozingooglecalendar/index.php?err=ok

به نوروز ایرانی در گوگل رای بدهید.گوگل میخواهد نوروز را به نام افغانی ها ثبت کنید.لطفا به دیگران هم اطلاع بدهید.ممنون

کلیک کنید

هادي بازدید : 402 پنجشنبه 21 مهر 1390 نظرات (0)
نکات مهم در دفاع ها

يكي از اصول مهم در تكواندو اصل دفاع مي‌باشد كه «ماگي» نام دارد كه از دو كلمه «ما» به معناي دفاع و «گي» به معناي اجرا تشكيل شده است.

    در كل دفاع دست به 3 صورت انجام مي‌گيرد: با «تيغه دست»، با «مچ دست» و با «پاشنه كف دست» و در سه قسمت اصلي بدن اجرا مي‌گردند:

1) آره                      از كمربند به پائين

2) مومتونگ             از كمربند تا استخوان ترقوه

3) الگول                  استخوان ترقوه به بالا

 

 

    توجه كنيد كه دفاع به‌معني سدّ كردن و تحمل ضربه نيست! بلكه بايد با تغيير مسير و نيروي ضربه، از اصابت آن به بدن خود جلوگيري كرده و يا حداقل شدت و سرعت آن كاست. به همين دليل تمامي دفاع‌ها با قسمت‌ هاي نرم دست و يك شوك كوبشي، در زاويه‌اي مايل با ضربه قرار گرفته و آن را منحرف مي‌كنند. بنابراين قرار گرفتن در زاويه عمود بر ضربه نادرست و خطرناك مي‌باشد.
هادي بازدید : 1186 پنجشنبه 31 شهریور 1390 نظرات (0)
اصول و مبانی تمرین
آماده‌سازی صحیح بدنی علاوه بر اینکه باعث توانائی انجام بهتر فعالیت ورزشی و کسب نتایج مطلوب در رقابت‌ها می‌گردد. از صدمات و آسیب‌های جسمانی نیز جلوگیری می‌نماید. عدم تمرینات کافی و آماده‌سازی غلط بدنی که باعث عدم هماهنگی لازم عصبی عضلانی، کمی انعطاف‌پذیری، عدم وجود قدرت و مقاومت کافی در عضلات، تاندون‌ها و رباط‌ها و ... می‌گردد، باعث افزایش میزان آسیب‌های جسمانی خواهد شد. آمادگی بدنی یا ورزشی را می‌توان به طرق مختلف طبقه‌بندی نمود. در زیر عناصر آمادگی جسمانی، تعریف و کاربرد این عوامل در پیشگیری از آسیب‌دیدگی را ارائه می‌دهد.
عناصر آمادگی جسمانی و اصول تمرینی مربوطه
▪ اجزاء تناسب بدنی/ ویژگی / اضافه بار فزاینده / شدت/ مدت/ تکرار
ـ استقامت قلبی - تنفسی / دوچرخه‌سواری، دو آهسته، طناب زدن، شنا، پیاده‌روی/ افزایش سرعت تا میزان مجاز ضربان قلب، حفظ ضربان قلب در (EBZ*)/ افزایش تدریجی مدت تمرین، ۱۵ دقیقه حداثل زمان موردنیاز برای کسب اثرات تمرین/ حداقل یک روز در میان.
ـ ترکیب بدنی/ دوچرخه‌سواری، دو آهسته، شنا، پیاده‌روی/ افزایش سرعت تا میزان مجاز قلب، حفظ ضربان قلب در EBZ/ افزایش تدریجی مدت تمرین، ۳۰ دقیقه حداقل زمان موردنیاز برای کسب اثرات تمرین/ حداقل یک روز در میان، ۵ روز در هفته اگر صرف کاهش ذخایر چربی و یا وزن باشد.
ـ نیروی عضلانی/ تمرین با وزنه/ هالتر زدن در دوره‌های ۶ تکراری، افزایش وزنه پس از تکمیل دوره‌های ۱۰ تکراری/ افزایش به وسیله تکرار دوره‌های ۶-۱۰ تکراری / حداقل یک روز در میان
ـ استقامت عضلانی/ ورزش‌های سوئدی تمرین با وزنه/ افزایش دشواری تمرینات، هالتر زدن در دوره‌های ۱۵-۲۵ تکراری، افزایش وزنه بعد از تکمیل دوره‌های ۲۵ تکراری/ افزایش یا تکرار بیشتر هر دوره تمرین، افزایش تکرار دوره‌های ۱۵-۲۵ مرتبه‌ای/ حداقل یک روز در میان حداقل یک روز در میان
ـ انعطاف‌پذیری / ورزش‌های سوئدی، یوگا/ استفاده از نیروی متوسط جهت کشیدن رباط‌ها و مفاصل/ افزایش مدت تمرین برای هر حرکت از ۱۰ ثانیه به ۶۰ ثانیه/ حداقل یک روز در میان
▪ Exercise Bene fit zone=Maximum Heart Rate.
اصول ده‌گانه آمادگی جسمانی جهت پیشگیری از آسیب‌های ورزشی
اصول ده‌گانه ذیل را می‌توان در آماده‌سازی بدن در رشته‌های مختلف ورزشی جهت پیشگیری از آسیب‌دیدگی‌ها به‌کار برد.
۱) گرم کردن و سرد کردن
۲) افزایش تدریجی: روزانه مقدار کمی به فعالیت خود بیافزائید (رسیدن به بالاترین سطح آمادگی به شش تا هشت هفته وقت نیاز دارد).
۳) زمانبندی: از فعالیت بیش از اندازه پرهیز کنید. بسته به رشته ورزشی دوره‌های تمرین باید از یک ساعت تا یک ساعت و چهل و پنج دقیقه طول بکشد (فرد خسته مستعد پذیرش صدمات بدنی است).
۴) شدت عمل: به‌جای میزان فعالیت بر شدت آن تأکید کنید.
۵) میزان ظرفیت: از خود، آن مقدار فعالیت بدنی انتظار داشته باشید که محدودیت‌های فیزیولوژیک شما اجازه می‌دهد و یا حفظ ایمنی و سلامتیتان قابل انجام است.
۶) قدرت بدنی: باعث افزایش مقاومت عضو در مقابل نیروهای وارده به آن می‌گردد. افزایش قدرت به معنی ایجاد استقامت و سرعت بیشتر نیز می‌باشد.
۷) انگیزش: از عوامل اولیه در آماده‌سازی بدنی در رشته‌های مختلف ورزشی محسوب می‌گردد. برای ایجاد انگیزش بیشتر ورزشکار می‌توان از تمرینات دایره‌ای (تمرینات با وزنه یا بدون وزنه که در آنها از یک تمرین به تمرین دیگر می‌پردازند. بدون اینکه استراحت کنند) و ورزش‌های ایزومتریک استفاده نمود.
۸) اختصاصی بودن: برنامه‌های ورزشی باید تمرینات لازم برای ایجاد قدرت بدنی آرامش و نسل شدن عضلات و قابلیت انعطاف‌پذیری را دربرداشته باشد.
۹) آرام‌سازی و شل کردن عضلات: آموزش تمرینات ویژه که باعث آرامش و شل شدن عضلات شده و به رفع خستگی و فشارهای موجود کمک کند ضروری است.
۱۰) شیوه معمول: هم در فصل مسابقات و هم در فصل تعطیلی باید یک شیوهٔ معمول و مشخص ورزشی روزانه برقرار گردد.
● اصول و مبانی آمادگی جسمانی
این مبانی به‌طور کلی در اصل SAID مخفف و گرفته شده از حروف اول کلمات Specific Adaptation to Imposed Demands خلاصه شده است. اصل Said با سازگاری ویژه نسبت به نیازهای تحمیل‌شده بیان می‌کند که وقتی بدن تحت فشارهای مختلف قرار می‌گیرد سعی کند با نیازهای تحمیل شده سازگاری و انطباق پیدا کند. در اینجا دو اصل مهم اضافه بار که نشانگر تغییر میزان فشار و ویژگی که نشانگر نوع فشار و سیستم خاص تمرینی می‌باشد را مورد دقت قرار می‌دهیم.
● اصل اضافه بار
می‌گویند میلو بزرگترین قهرمان قرن ششم قبل از میلاد هر روز گوساله‌ای را به دوش می‌کشید و حمل می‌کرد تا به گاوپرواری تبدیل شد. وی با استفاده از این روش آنقدر قوی شد که در طول ۲۴ سال هرگز شکست نخورد و ۶ بار پیاپی مقام قهرمانی المپیک را کسب کرد. این داستان بیانگر اصل اضافه بار است. یعنی برای بهبود آمادگی جسمانی باید سیستم درگیر را به‌صورت فزاینده و تدریجی تحت فشار اضافه قرار داد. این فشار اضافه می‌تواند با افزایش عوامل ذیل ایجاد گردد.
۱) مقاومت
۲) تکرار تمرین
۳) شدت تمرین
۴) مدت تمرین
مثلاً جهت افزایش قدرت عضلانی باید تمرین یا مقاومت نزدیک به حداکثر (مثل کشیدن یا هل دادن یک نیروی مقام) که به‌تدریج افزایش داده می‌شود انجام شود.
به سازگاری بدن در مقابل فشار افزایش یافته، اثر تمرین گفته می‌شود. به‌طور مثال اثر تمرین در برنامهٔ توسعه ترکیب بدن ازدیاد قطر و وزن عضلات و کاهش میزان و چربی و .. می‌باشد.
افزایش فشار ایجاد شده باید به‌حدی باشد که بدن بتواند خود را با آن سازگار نماید. لذا باید اضافه بار به‌صورت آهسته و تدریجی اعمال گردد. افزایش سریع فشار باعث آسیب‌دیدگی و یا یأس و سرخوردگی خواهد شد. علایم ذیل نشانگر آن است که احتمالاً اضافه بار خیلی شدید است.
- ضربان سریع قلب که هنگام فعالیت ایجاد می‌شود ۵ الی ۱۰ دقیقه پس از تمرینات همچنان ادامه یابد.
- خستگی و سستی تا ۲۴ ساعت پس از توقف تمرینات ادامه یابد.
- ایجاد گرفتگی و درد عضلانی

جهت خواندن ادامه متن اصول و مبانی تمرین و آمادگی جسمانی به ادمه مطلب رجوع كنيد....
هادي بازدید : 1076 شنبه 26 شهریور 1390 نظرات (2)

اخبار:هفته ی دوم و سوم مسابقات لیگ بسیج در استان قم برگزار شد!

هفته ی دوم و سوم مسابقات لیگ تکواندو بسیج نوجوانان کشور در روز شنبه 1390/06/26 با حضور 7 تیم شرکت کننده و به میزبانی استان قم برگزار شد.
در روز شنبه 1390/06/26 تیم مقاومت اصفهان 2 بازی انجام داد که در بازی اول با نتیجه 7-1 بر تیم مقاومت خراسان رضوی غلبه کرد و در بازی دوم نیز با نتیجه 5-3 بر تیم مقاومت استان قم به پیروزی رسید و با 10 امتیاز در صدر جدول رده بندی مسابقات قرار گرفت.
همچنین استان قم در میزبانی و برگزاری مسابقات عملکرد خوبی داشت و امکانات میزبانی شامل (خوابگاه و محل اسکان/کیفیت غذا/سالن برگزاری مسابقات/داوری مسابقات تا حدودی!)دارای کیفیت نسبتا مطلوبی بود.

هادي بازدید : 1813 یکشنبه 20 شهریور 1390 نظرات (0)

آموزش فرم دو تکواندو - Learing second Form Taekwondo

نام فرم  :  تگوک ای جانگ
شماره فرم :  دو
نام شاخه : ت
معنی : شادی - وفاداری
سمبل :  دریاچه
تعداد تکنیک  :  ۲۳
تعداد شماره  :  ۱۸
محل کی هاپ : 18

----------------------------------------------

تصویر متحرک

آموزش فرم دو تکواندو

آموزش فرم دو تکواندو - Learing second Form Taekwondo

برای ذخیره تصویر آموزش فرم ۲ تکواندو روی عکس راست کلیک کرده و گزینه

 save picture as را انتخاب کنید.

جهت خواندن محتوای بیشتر در مورد آموزش فرم یک به ادامه مطلب بروید...

هادي بازدید : 2115 یکشنبه 20 شهریور 1390 نظرات (2)

آموزش فرم یک تکواندو - The first forms of Taekwondo Training

نام فرم  :  ت گوک ایل جانگ
شماره فرم :  یک
نام شاخه : کن
معنی : خالق - قدرت
سمبل :  آسمان
تعداد تکنیک  :  ۲۰
تعداد شماره  :  ۱۸
محل کی هاپ : 18

آموزش فرم یک تکواندو - Learing First Form Taekwondo

جهت خواندن محتوای بیشتر در مورد آموزش فرم یک به ادامه مطلب بروید...

هادي بازدید : 1140 پنجشنبه 17 شهریور 1390 نظرات (2)
تبریک

ایران قهرمان هان مادانگ جهان شد !

ایران قهرمان هان مادانگ جهان شد !


بیستمین دوره مسابقات جهانی تکواندو هان مادانگ با حضور 53 کشور و 2400 ورزشکار در شهر نامیانگجو کره جنوبی برگزار گردید که تیم ملی ایران با 53  نفر متشکل از 37 نفر آقا و 16 نفر بانو در این مسابقات حضوری قدرتمند داشت.

تيم ملي توانست در مهم ترین بخش این رقابت ها ،یعنی تیم نمايش 11 نفره با تركيب شايان نصيري ، خشايار سلمانيان ، امير حسين سلطاني ، بهمن مسعودي ، محمد فكاري ، عليرضا مرداني ، شهرام ا... آبادي ، ابراهيم ابن عليان ، محمد باقري براتي و ميثم رحيمي ، با غلبه بر تمامي حريفان در سكوي نخست قراربگيرد و آمريكا درجايگاه نايب قهرماني قرار گرفت و همچنين فيليپين و ويتنام به ترتيب سوم و چهارم شدند.

جهت دیدن باقی تصاویر و ادامه مطلب به ادامه مطلب بروید...
هادي بازدید : 1023 پنجشنبه 17 شهریور 1390 نظرات (1)
 ISFTKD.ROZBLOG.COMکلوپ اختصاصی هواداران استاد نصیری
گرم کردن و سرد کردن بدن

گرم کردن یا تمرین های مقدماتی،فعالیت هایی هستند که باعث افزایش درجه حرارت بدن وعضلات وافزایش فعالیتها شده، بر سرعت گردش خون می افزایندواکسیژن بیشتری در اختیار عضلات قرار می دهند؛در نتیجه واکنش های سوخت وسازی وتولید انرژی تسریع می گردد.همچنین سرعت انقباض عضلانی وعکس العمل آن سریع تر می شود.از طرفی گرم کردن وحرکات کششی احتمالا از بروز صدمه ها وآسیب های ورزشی  همچون پارگی تارهای عضلانی-تاندونی وکوفتگی جلوگیری می کنند.
به ادامه مطلب رجوع کنید...
هادي بازدید : 768 جمعه 11 شهریور 1390 نظرات (1)

کاربرد ضربات تکواندو در سایر رشته های ورزشی (طنز)

سلام به همه دوستان عزیز ورزشکار (مخصوصا تکواندوکارها)

امروز یه عکس براتون گذاشتم که نشون میده تکواندو به قدری حرفه ای و کاربردی هست که حتی در رشته های ورزشی دیگر حتی ورزش هایی که رزمی نیستن به کار میره.

کاربرد ضربات تکواندو در سایر رشته های ورزشی (طنز)

همونطور که میبینید بازیکن سمت راست سعی داشته تیو یوپ چاگی و بازیکن سمت چپ نیز در اجرای تکنیک تیو آپ چاگی بوده.

نتیجه:تکواندو به همین دلیل پرطرفدارترین رشته رزمی جهان بوده و به المپیک راه یافته؟از علاقه مندان به هر رشته ورزشی دعوت میشود به فکر ثبت نام در رشته تکواندو باشند.

هادي بازدید : 335 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (0)

drawn quite similar to the first trick Magy (high defense) is in Taekwondo. This has led to more ancient history of taekwondo and other sports such as karate and kung fu is common in East Asia.
Reliable evidence that there is a modern form of Taekwondo martial disciplines "Svbak" and "Tkvan" during the Goguryeo Dynasty (37 BC. AD to 668 AD), in practice, the advent of North Korea, has been adopted.

Sheila under the reign (57 AD to 935 AD) on the southern Korean Peninsula and driving the attention focused on martial arts. The military government, corporate, educational, social, called "Two Hvarang" There were all kinds of martial arts training, including in particular the activities of this organization was Svbak.

was based, continued. Svbak grapple techniques that "Yvsvl" was called, later the founder of Japan's entry into the sport "Judo" was.

Practicing martial arts in a powerful empire, "'chorioalantoic membrane" (935 to 1392) was also very common in a variety of annual celebrations that were held in this series, in addition to martial arts competitions and polo ship was also given a great price.

Office Yi dynasty (1392 to 1910) based on idealist thought, was to spread Buddhism and to remove the thoughts of Confucius, the military's role in reducing the government had sought. This martial arts boom of the cassette, but the evolution of this technology to the occupation of Korea by Japan in 1910 continued.



In this era of Korean martial arts training in secret by small groups in mountainous areas Skhtgzr continued.

هادي بازدید : 1040 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (2)

آموزش فرم شماره يك تكواندو (تگوك ايل جانگ)

مخصوص کمربند : سفید

 نام فرم  : تگوک ایل جانگ

معني : خالق - قدرت

تعداد حركت : ۱۸ شماره

تعداد تكنيك : ۲۰ عدد

محل كي هاپ : شماره ۱۸

سمبل : آسمان

شاخه : كن

جهت خواندن کامل مطلب به ادامه مطلب مراجعه کنید...

هادي بازدید : 362 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (0)

آﻣﻮزش ﭘﻮﻣﺴﻪ (وبلاگ شاگردان استاد نصيري) 

فرم یکی از مهمترین جنبه های آموزشی هنرهای رزمی میباشد. فرم مجموعه ای از حرکات کلاسیک تکواندو، شامل تکنیکهای ایستادن، دست، پا و جابجایی است که بر اساس منطق طراحی شده اند.

تاریخچه فرم ها به قدمت هنرهای رزمی است و هیچ هنر رزمی وجود ندارد که فرم نداشته باشد. در زمانهای باستان که هنرهای رزمی به صورت مخفی و انفرادی تمرین میشد هنرجویان جهت تمرین تکنیکها و مبارزه ناگزیر به اجرای دفاعها و حملات در مقابل حریف فرضی بودند. بدین ترتیب فرمهای اولیه پا به عرضه حیات نهادندوبه تدریج فرمهای برتر اساتید زبردست توسط شاگردان آنان در نقاط مختلف آموزش داده شده. این اولین مرحله در استاندارد فرمها بود. با تشکیل سبکهای متفائت توسط اساتید تراز اول فرمهای هم سطح به شکل یکسان بین هنرجویان آن سبک تمرین میشد. فرمهای تکواندو پس از قرنها توسط فدراسیون جهانی تکواندو در سال 1977 میلادی مطابق با 1356 خورشیدی یکسان و استاندارد گردید. در حال حاضر بیش از 202 کشور پنج قاره جهان فرمهای تکواندو را طبق استاندارد فدراسیون جهانی تکواندو تمرین میکنند.

اگرچه فرمها حاوی تکنیکهای متنوعی هستند با این وجود همگی دارای خواص یکسانی میباشند که سه اصل کلی را در بر دارند. این سه اصل عبارتند از: هر فرم از نقطه یا حالت خاصی شروع میشود و در همان نقطه یا حالت تمام میشود. هر تکنیک بایستی با سرعت و قدرت خاصی که در فرم برای آن معین شده اجرا شود. هر فرم به خودی خود دارای ارزشهای فیزیکی و روانی مخصوص به خود است.

با پیشرفت هنرجو فرمها پیچیده تر و مشکل تر میشود و تنها پس از تمرین فراوان هر فرم(حداقل 300 بار) و موفقیت در آزمون میتوان فرم بعدی را آموزش داد. با اندکی توجه به فرمهای تکواندو درمیابیم که همگی با تکنیک های دفاعی و از سمت چپ شروع میشود.

با در نظر گرفتن اینکه فلسفه پیدایش و تکامل هنرهای رزمی، دفاع از حق حقیقت و نیز دفاع از مظلوم و ستم دیده ، مسئله شروع فرم ها روشن می گردد.

هادي بازدید : 541 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (0)

عليرضا نصر آزادني-قهرمان آسيا تكواندو

(علیرضا نصر آزادانی اولین مدال طلای تیم ایران در بازی های آسیایی گوانجو را در رشته تکواندو به خود اختصاص داد)

درسال 1349 (مطابق 1970 ميلادي )‌با مطالعاتي كه درسيستم نظامي كشور جهت تقويت و تربيت نيروهاي تخصصي و ويژه ارتش انجام گرديد تكواندو با توجه به مهارت خاص فيزيكي و چابكي و كاربردهاي فني آن مورد توجه مسئولان وقت قرار گرفته و به عنوان يك درس اصلي آموزشي نيروهاي ويژه چترباز (‌تيپ نوحه )‌ تعيين گرديد. جهت آموزش آن نيز اساتيد اين ورزش (كيم .سورين – كيم يانگ هونگ ) ازكشور كره دعوت شده و اين اساتيد آموزش فشرده و سخت آنرا در پرسنل منتخب نيروهاي مخصوص شروع نمودند كه پس از اتمام اين دوره فارغ التحصيلان آن اساتيد و پيشكسوتان حاضر: استاد محمد اسماعيل آذرپاد - استاد داود ارجمند – استاد كاظم رضايي – استاد سليمان علي نسب – استاد شيراسب واستادان زنده ياد، شادروان حسن زرشكي – شادروان قاسم نقيب زاده – شادروان منصور فكوري و ديگر فارغ التحصيلان بودند و از سال 1350 توسط همين اساتيد آموزش آن در باشگاههاي تهران دخانيات – كيان – نيكنام و......... به ميان ورزشكاران علاقه مند به ورزشهاي رزمي برده شد وپس ازحدود سی و نه سال آموزش و تلاش حاصل آن تعداد كثيري مربي و داور و قهرمان توسط اين اساتيد و شاگردان اوليه و ثانويه آنان در سراسركشور مي باشد .

جهت خواندن ادامه مطلب پیدایش تکواندو در ایران روی لینک آن کلیک کنید...

هادي بازدید : 353 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (0)

تاريخچه تكواندو 

قدمت این رشته به گواهی دیوارنگاره‌ها و نقاشی‌های به جا مانده در مقبره‌های «کاگجوچونگ» و «مویونگ چانگ» در کره شمالی (منچوری غربی) به بیش از ۲۰ قرن پیش می‌رسد.- دریکی از این تصاویر مردی در حال اجرای یک فن دفاع با دست ترسیم شده که کاملاً مشابه ضربه اول گول ماگی (دفاع بالا) در تکواندو است. همین موجب شده تا تکواندو تاریخی کهن تر از سایر ورزشهای مرسوم در شرق آسیا مانند کاراته و کونگ فو داشته باشد.

شواهد قابل اعتمادی وجود دارد که شکل امروزین تکواندو از رشته‌های رزمی «سوباک» و «تکوان» که در دوران حکومت سلسله گوگوریو (۳۷ ق.م تا ۶۶۸ م) در شمال کره تمرین می‌شده، اقتباس شده‌است. در این دوران اهمیت زیادی به توانائیهای جنگی داده می‌شد و مسابقات منظمی برگزار می‌شد، شامل؛ رقص با شمشیر، تیراندازی، نبرد تن به تن، مبارزه‌ای که در آن دو نفر با شکستن یخ روی دریاچه وارد آب سرد شده و به مبارزه می‌پرداختند.

جهت خواندن ادامه مطلب تاریخچه تکواندو روی لینک آن کلیک کنید...

هادي بازدید : 1698 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (1)

برنامه غذایی برای تکواندو کاران

به نظرتان آشنا می آید؟ شـما ورزش می کــنید و تغذیه تان هم درسـت است، امــا سایـز دور کمرتان هیچ تفاوتـی نمــی کند. و متاسفانه بعد از 40 سالگـی، بـایـد خیـلی بیشتـــر کـــار کنید تا بتوانید میان تنه تان را صاف و متناسب کنید. اما با برنامه علمی سه قسمتی ما می توانید در 3 الی 6 هفته شکمتان را صاف تر کرده و چربی های آن را از بین ببرید. تحـقیـقات جدید نشان می دهد که برنامه ای که شامل تمرینات بدنسازی شدید، تمرینات کاردیو/ ایروبیک شدید، و ایجاد تغییرات کوچـک در انتخـاب هـای غـذایی (البـــته نه رژیـم غذایی) باشد،
چربی های شکم را دو برابر برنامه هایی که شامل رژیم های غذایی کم کربوهیدرات و تمرینات ایروبیک است، از بین می برد. برنامه ما شامل تمرینات موضعی pilate، پیاده روی های خیلی قدرتی، و موادغذایی چربی سوز برای لاغر کردن قسمت میان تنه برای کم کردن احتمال ابتلای شما به دیابت، بیماری های قلبی، و سایر مشکلات و بیماری های خطرناک، می باشد.

هادي بازدید : 332 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (0)

چه وقت یک رزمیکار واقعی شده اید؟ (طنز)

از همین ابتدا خیلی تاکید دارم که مطالب این پست کاملا جنبه ی طنز دارند و فقط با هدف سرگرم کردن شماست و هیچ گونه واقعیتی در آنها دیده نمی شود و اغلب رزمی کاران هیچ چیز از توانایی هایشان را در زندگی روزمره بروز نمی دهند مگر اینکه مجبور باشند. فلسفه ی هنرهای رزمی مشرق زمین هم همین است. لطفا اگر کسی میخواهد ناراحت شده یا به خود بگیرد، از خواندن این مطلب صرف نظر کند.

هادي بازدید : 353 چهارشنبه 09 شهریور 1390 نظرات (0)

قدمت این رشته به گواهی دیوارنگاره‌ها و نقاشی‌های به جا مانده در مقبره‌های «کاگجوچونگ» و «مویونگ چانگ» در کره شمالی (منچوری غربی) به بیش از ۲۰ قرن پیش می‌رسد.- دریکی از این تصاویر مردی در حال اجرای یک فن دفاع با دست ترسیم شده که کاملاً مشابه ضربه اول گول ماگی (دفاع بالا) در تکواندو است. همین موجب شده تا تکواندو تاریخی کهن تر از سایر ورزشهای مرسوم در شرق آسیا مانند کاراته و کونگ فو داشته باشد.
شواهد قابل اعتمادی وجود دارد که شکل امروزین تکواندو از رشته‌های رزمی «سوباک» و «تکوان» که در دوران حکومت سلسله گوگوریو (۳۷ ق.م تا ۶۶۸ م) در شمال کره تمرین می‌شده، اقتباس شده‌است. در این دوران اهمیت زیادی به توانائیهای جنگی داده می‌شد و مسابقات منظمی برگزار می‌شد، شامل؛ رقص با شمشیر، تیراندازی، نبرد تن به تن، مبارزه‌ای که در آن دو نفر با شکستن یخ روی دریاچه وارد آب سرد شده و به مبارزه می‌پرداختند.

در دوران پادشاهی شیلا (۵۷ م تا ۹۳۵ م) که بر بخش‌های جنوبی شبه جزیره کره حکم می‌راند نیز توجه خاصی معطوف هنرهای رزمی بود. در این حکومت سازمانی نظامی، آموزشی، اجتماعی به نام «هوارانگ دو» وجود داشت، آموزش انواع هنرهای رزمی به ویژه سوباک نیز از جمله فعالیت‌های این سازمان بود.

اگرچه در این دوران هوارانگ دو فنون گلاویزی و ضربات دست فراوانی را وارد سوباک کرد، اما پس از آن میل چندانی به تمرین این نوع فنون در کره وجود نداشت و این رشته به شکل اولیه آن که بر مبنای ضربه زدن و جلوگیری از نزدیک شدن دشمن استوار بود، ادامه یافت. تکنیک‌های گلاویزی سوباک که «یوسول» نامیده می‌شد، بعدها با ورود به ژاپن پایه گذار ورزش «جودو» شد.

تمرین هنرهای رزمی در زمان امپراتوری قدرتمند «کوریو» (۹۳۵ تا ۱۳۹۲) نیز رواج زیادی داشت، در جشن‌های سالانه گوناگونی که در این سلسله بر گزار می‌شد، علاوه بر ورزشهای رزمی به مسابقات کشتی و چوگان نیز بهای زیادی داده می‌شد.

روی کار آمدن سلسله یی (۱۳۹۲ تا۱۹۱۰) که مبتنی بر تفکرات ایدئالیستی، رواج بودیسم و زدودن افکار کنفوسیوس از این کشور بود، کاهش نقش نظامیان در حکومت را نیز در پی داشت. این وضعیت اگرچه از رونق هنرهای رزمی کاست، اما تکامل این فنون تا هنگام اشغال کره توسط ژاپن در ۱۹۱۰ ادامه داشت.

در دوران حکومت استعماری ژاپن هنرهای رزمی بومی کره نیز مانند دیگر مظاهر فرهنگی این کشور با ممنوعیت مواجه شد، ژاپنی‌ها مدارس کاراته را در این کشور تأسیس و آموزش آن را جایگزین تکواندو کردند.

آموزش هنرهای رزمی کره‌ای در این دوران به طور مخفیانه در مناطق کوهستانی سخت‌گذر توسط گروه‌های کوچک ادامه داشت.

درباره ما
Profile Pic
سلام این وبلاگ در راستای ترویج بیشتر تکوادو در بین مردم و شناخت مردم نسبت به ورزش و تکواندو میباشد. این کلوپ متعلق به هواداران استاد بزرگ:استاد سجاد نصیری میباشد.با نظرات خود ما را یاری کنید. جهت اطلاع از جدیدترین مقالات عکس ها و کلیپ های ورزشی مخصوصا تکواندو در خبرنامه عضو شویدبا تشکر مدیریت کلوپ اختصاصی هواداران استاد نصیری تکواندو استان اصفهان
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 18
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 10
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 40
  • باردید دیروز : 11
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 497
  • بازدید ماه : 809
  • بازدید سال : 4,284
  • بازدید کلی : 92,377
  • کدهای اختصاصی